27 de juliol, 2009

Ana. Sessió fotogràfica (I)








Aquesta noia es diu Ana i és, conjuntament amb l’Andrea i la Nerea, una de les tres joves que van col·laborar el passat 11 de juliol a la primera sessió fotogràfica amb models organitzada per l’Agrupació Fotogràfica de Sant Boi (AFOBOI).
Les fotos es van fer als jardins romàntics de la Torre del Sol, antiga casa senyorial de Sant Boi que avui en dia són dependències municipals.
Va ser una activitat molt divertida en la que els companys i companyes fotogràfs i les models vam riure molt. Ens va deixar a tots molt bon sabor de boca (només cal que veieu els comentaris del nostre foro: http://www.afoboi.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=102).
En el poc temps que AFOBOI s’ha posat en marxa, ha realitzat i organitzat moltes activitats interessants com a exposicions, concursos i sortides. I el següent pas és la formació en fotografia i en l’ús d’una eina que s’ha convertit essencial pels fotogràfs digitals: el Photoshop. Si us interessa, consulteu la pàgina web de la nostra agrupació: www.afoboi.com. Es més, si us agrada la fotografia i viviu a Sant Boi o a prop, us aconsello que us feu socis.

3 comentaris:

Mingo ha dit...

Excelente reportaje el que has publicado, con un texto que creo que nos gusta a todos los que pertenecemos a esta gran Agrupaciò. Gracias Xavier y felicitaciones por el trabajo. Saludos!

Paky ha dit...

Wow!!! M'agrada molt el reportatge que has fet!!! Magnífica composició. Com diu Mingo, Moltes gracies per tota la informació que has posat. Un forta abraçada,

elmarge ha dit...

Gràcies, companys, pels vostres comentaris. Venint de vosaltres -que sou uns professionals- és tot un honor.
Salutacions,