09 de juny, 2008

Una gran web de noves músiques: “Lostfrontier”





Com haureu comprovat al llarg del meu bloc, m’agraden les anomenades “noves músiques”, un concepte musical molt ampli que inclou les músiques “new age”, electrònica, chill-out, minimalista, world music, etc... I si hi ha un lloc a internet on us podeu informar sobre aquestes músiques és la web “Lostfrontier”. “Lostfrontier” és un gran projecte del gallec –però afincat a Barcelona- Javier Bedoya que compte amb un gran número de col·laboradors. La web –que té un agradable disseny gràfic- ofereix moltes coses: informació i ressenyes de novetats discogràfiques, un canal de ràdio per internet gratuït (genial per treballar amb l’ordinador!), entrevistes, informació de concerts, etc... però sobretot, és molt interessant la possibilitat de poder descarregar-se recopilatoris “samplers” d’aquest tipus de música i de forma gratuïta; aquest recopilatoris es descarreguen amb format mp3 d’alta qualitat a través del sistema P2P “Emule” d’intercanvi d’arxius adjuntant també les portades i la informació dels temes amb un extraordinari disseny gràfic. Cal assenyalar que “Lostfrontier” també fa una important tasca de divulgació de grans compositors nacionals -sovint desconeguts- com David Salvans, Luis Paniagua, Roger Subirana, Pepe Acevedo, Salva Moreno, etc... De veritat, si us agraden les noves músiques... aquesta és la vostra web.

3 comentaris:

Elena ha dit...

Como mujer de Javier Bedoya, Lostfrontier, me alegra comprobar que su trabajo llega a gente desconocida para nosotros. Gracias por tus palabras, nos animan a seguir trabajando en las nuevas músicas.

NIMRIL ha dit...

Com a col:laborador de l'emisora de ràdio "En el aire" (ja que emeto els diumenges al vespre), t'agraeixo el suport des del teu blog i això ens anima a tots a seguir amb la tasca divulgativa.

elmarge ha dit...

Gràcies a tots vosaltres per fer una gran feina de divulgació de les noves músiques en "Lostfrontier". Gràcies per citar-me també en la web.
Salutacions.